Nopea ja tehokas asiakaspalvelu – avain menestykseen teollisuuden isossa projektikuljetuksessa

CHS sai viime joulukuun alussa, tarkemmin sanottuna 4.12.2017, tiedustelun projektikuljetuksesta Suomesta  eteläiseen Afrikkaan. Projektikuljetus käsitti kaksi  SOC-konttia sekä kaksi 83 tonnia painavaa dieselgeneraattoria – kaikki samassa konossementissa.

Kuljetuksen aikataulu oli todella tiukka: toimitus piti saada lähtemään vielä ennen vuodenvaihdetta ja mieluimmin jo ennen joulua  juhlapyhien toimituskatkojen välttämiseksi.

Kyseessä oli kaksivaiheinen projekti, jonka ensimmäisen vaiheen oli jo toteuttanut ulkomainen huolitsija. Toimeksiantaja ei kuitenkaan ollut tyytyväinen toteutukseen yhteistyössä ilmenneiden ongelmien vuoksi ja haki nyt kiireellisenä uutta yhteistyökumppania projektin toiselle vaiheelle. Aikaa uuden yhteistyökumppanin löytämiseen, tarjouksen saamiseen ja hyväksymiseen sekä kuljetuksen lähtöön oli noin kaksi viikkoa.

Toimeksiantajan luottohuolitsija, joka on jäsen samassa maailmanlaajuisessa projektirahtiverkostossa kuin me CHS:ssä, otti meihin yhteyttä 4.12.2017 ja jo seuraavana päivänä annoimme tarjouksen eteenpäin. Tarjousta varten olimme varmistaneet kuljetuskapasiteetin saatavuuden ja virallisten muodollisuuksien toteutumisen. Esitimme myös tarvittavat referenssit CHS:n kokemuksesta hoitamistamme teollisuuden isoista projektikuljetuksista.

Viipymättä antamaamme tarjoukseen tuli myös vastaus nopeasti. Jo 6.12.2017 saimme tietää, että CHS oli valittu toteuttamaan projektin toinen vaihe. Tehokkaan ja keskittyneen valmistelun sekä ennakkoselvitysten pohjalta projektikuljetus saatiin matkaan toivottua aikataulua noudattaen 19.12.2017, ennen joulunpyhiä. Aikataulun mukaan toimitus on perillä määränpäässä eteläisessä Afrikassa helmikuun alussa 2.2.2018.