Postialan työtaistelu ja niiden tukitoimet

Mikäli meneillään olevat Postin ja Posti- ja logistiikka-alan unionin PAU:n neuvottelut eivät johda tulokseen, Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT, Palvelualojen PAM ja Suomen Merimies Unioni SMU ryhtyvät tukitoimiin, joilla on vaikutusta myös CHS:n palveluihin.

Tuonti- ja vientiliikenne

Torstaina 21.11. klo 06:00 alkaen Merimies-Unioni pysäyttää ulkomaanliikenteessä olevien ropax -alusten ja matkustaja-autolauttojen autokansilla tapahtuvan lastinkuljetuksen.

Maanantaina 25.11. klo 06:00 alkaen Merimies-Unioni pysäyttää ulkomaanliikenteessä olevat Suomen lipun alla kulkevat alukset siten, että alukset, jotka saapuvat Suomen satamiin klo 06 jälkeen, jäävät satamiin.

Maanantain tukilakot vaikuttavat myös lentorahdin käsittelyyn terminaaleissa ja odotettavissa on viivästyksiä sekä lähtevän että saapuvan lentorahdin osalta.

Tämän seurauksena niin meri-, maa- kuin lentokuljetuksiin on odotettavissa merkittäviä viivästyksiä tai ne voivat pysähtyä kokonaan.

Kuljetusasiakirjat

Kuljetusasiakirjojen toimituksiin voimme käyttää muita toimittajia kuin postia ja niiden toimittaminen sujuu lähestulkoon normaalisti.

Vaihtoehtoiset reititykset

Pyrimme tarjoamaan kuljetuksille vaihtoehtoisia reittejä ja ratkaisuja, joilla pystymme vähentämään lakon aiheuttamia viivästyksiä. Mahdolliset poikkeusreititykset aiheuttavat lisäkustannuksia ja erityisjärjestelyistä sovitaan tapauskohtaisesti. Olethan tarvittaessa yhteydessä myyntiimme myynti@chs.fi tai nimettyyn vastuumyyjäänne.

Olemme pahoillamme teille aiheutuneesta haitasta erityisesti tässä tilanteessa, jossa CHS ei ole aktiivinen osapuoli.

Lisätietoja

Vastuumyyntihenkilönne

Meri-ja maantieliikenne

Petteri Leinonen petteri.leinonen@chs.fi

Lentoliikenne

Jarmo Seppälä jarmo.seppala@chs.fi