Logistiikan ulkoistus

CHS tarjoaa yrityksille kattavia logistiikan ulkoistuspalveluita. Teemme kaikki yrityksen logistiikkatoiminnot sisältäen kilpailutuksen ja hankinnat. Sinä voit keskittyä siihen, missä olet paras.

Ulkoistustoimintaa toteutetaan niin kolmannen osapuolen logistiikan (3PL) periaatteilla kuin myös neljännen osapuolen logistiikan (4PL) periaatteiden mukaisesti. Prosesseja tehostamalla CHS auttaa löytämään sopivan ulkoistusratkaisun ja pitämään kustannukset kurissa. Vapautamme yrityksellesi aikaa keskittyä sen ydinosaamiseen.

Palvelumme

  • Varastointi
  • Kuljetukset kaikilla kuljetusmuodoilla
  • Kuljetusten suunnittelu ja kilpailuttaminen
  • Henkilökohtainen neuvonta ja konsultointi

Kolmannen osapuolen logistiikassa (3PL) yritys ulkoistaa toimitusketjuun liittyviä kokonaispalveluja (ei ydinpalveluja) ulkoisille logistiikkapalvelujen tarjoajille eli 3PL-palveluntarjoajille, joita monet huolintayritykset nykyään jo ovat. 3PL-palveluntarjoaja on logistiikkapalvelujen tuottaja, joka korvausta vastaan ohjaa ja hallinnoi asiakasyrityksensä materiaalivirtoja tai niihin kuuluvia toimintoja. Ulkoistettavat logistiikkatoiminnot ovat asiakkaan oman toiminnan kannalta yleensä kuitenkin suht rutiinitoimintoja ja toimeksiantaja säilyttää vielä itsellään logistiikan ohjauksen.

Neljännen osapuolen logistiikassa (4PL) palveluntarjoaja tuottaa logistiikkapalveluja asiakkaan koko toimitusketjussa yhdistelemällä ja koordinoimalla palveluja, palveluntuottajia, osaamista ja teknologiaa. 4PL-palveluntarjoajana toimiva huolintayritys tarjoaa tällöin asiakkaalleen kokonaisratkaisuja asiakkaan useisiin tarpeisiin yhtäaikaisesti ja jopa toimialarajojen yli sekä vastaan myös asiakkaansa logistiikan ohjaamisesta ja kehittämisestä.