CHS Solutions aloittaa yhteistyön Pintos Oy:n kanssa

Pohjoismaiden johtava rakennusteollisuuden raudoitteiden valmistaja ja tarviketoimittaja Pintos Oy on tehnyt CHS Solutionsin kanssa yhteistyösopimuksen varasto- ja logistiikkapalvelujen tuottamisesta. Sopimuksen myötä Pintoksen jakeluvarasto siirtyy Vantaalta Espoon Juvanmalmille, jossa varastotoiminnot alkavat pyöriä täydellä höyryllä lokakuun aikana.

CHS aloittanut yhteistyön Pintos Oy:n kanssa

Euralta lähtöisin olevan Pintoksen liiketoiminta on viime vuosien aikana ollut voimakkaassa kasvussa, minkä seurauksena myös varastopalveluiden kehittäminen tuli yritykselle ajankohtaiseksi. CHS Solutionsilla on pitkä historia rakennusalan asiakkuuksista, ja alkuvuonna 2019 tehdyn yritysoston kautta CHS on laajentanut varastoliiketoimintaansa pääkaupunkiseudulle. Espoosta Juvanmalmin logistiikkakeskuksesta löytyikin nopeasti oikeanlaiset tilat vastaamaan Pintoksen kasvavia tavaravirtoja ja asiakastarpeita.

”Olemme ylpeitä alkavasta yhteistyöstä ja mahdollisuudesta olla osa Pintoksen kehittämisohjelmaa. CHS:llä on vahva halu kehittää rakennuspuolen logistiikkapalveluitaan yhä tehokkaammiksi, ja Pintoksen kanssa solmittu yhteistyö osoittaa, että suunta on oikea”, CHS:n operatiivinen johtaja Mikko Yli-Rahko toteaa.

Uusia tiloja esiteltiin avajaistapahtumassa

Juvanmalmilta Pintos saa käyttöönsä entistä enemmän varastotilaa. Uudessa toimipisteessä myös varastoprofiilit pystytään luomaan aiempaa tehokkaammin vastaamaan varastoitavan tavaran ominaisuuksia.

Jakeluvaraston keskeinen sijainti Kehä III:n välittömässä läheisyydessä mahdollistaa helpon liikennöinnin niin pääkaupunkiseudun asiakkaille kuin ulkomailta saapuville tukkureille. Varaston noutopisteeltä asiakkaat voivat hakea tilauksensa kyytiin saman päivän aikana.

Lokakuun ensimmäisellä viikolla Juvanmalmilla vietettiin kolmipäiväisiä avajaisia, joiden aikana Pintoksen myyntihenkilökunta teki uusia tiloja tutuiksi pääkaupunkiseudun noutoasiakkaille.

”Tilaisuus sai hyvän vastaanoton ja väkeä oli mukavasti liikkeellä kaikkina kolmena päivänä”, Yli-Rahko kertoo.

Uuden varastopisteen virallinen aloituspäivämäärä on 21. lokakuuta, johon mennessä kaikki toiminnot ovat kokonaisuudessaan siirtyneet vanhasta toimipaikasta Juvanmalmille.